طرز تهیه ته چین مجلسی مرغ و بادمجان (دستور دقیق همراه ویدئوی آموزشی )

4.8
(9)

ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مجلسی مرغ و بادمجان (دستور دقیق همراه ویدئوی آموزشی )

ته چین یه غذای اصیل ایرانی هست که معمولا همه پسنده و در مجالس هم وقتی سرو میشه همه به دنبالش هستند.درست کردن ته چین پیچیدگی خاصی نداره و اصلا سخت نیست فقط چنتا نکته داره که در زیر میگم . که اگر اینارو رعایت نکنید ته چینتون اونی که انتظارشو دارید پیش نمیره و تو ذوقتون میخوره . این مقداری که در پایین میگم دقیق هست لطفا کم و اضافه نکنید . و حتما ویدئو رو در آخر مشاهده کنید . از تمام مراحل فیلم گرفتم .

ته چین مرغ و بادمجان

مواد لازم برای ۴ نفر :
_۲ پیمانه برنج آبکش شده
_ماست ۱ فنجان
_نصف ۱ سینه مرغ
_۱ عدد بادمجان سرخ شده و نگینی خرد شود
_تخم مرغ ۲ عدد
_روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
_نمک و فلفل مقدار لازم
_گلاب ۱ قاشق غ
_زعفران مقدار لازم
_زرشک برای مواد میانی و تزئین
_خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

در ابتدا  سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و مقداز کمی روغن بپزید. نیازی به سرخ کردن مرغ نیست . وقتی مرغ پخت اون رو نگینی یا ریش ریش کنید . و با مقداری زعفران اون رو طعم دار کنید و بذارید کنار.

آب جوش بیارید و ۲  پیمانه برنج رو در آب در حال جوش بریزید و با مقداری نمک اجازه بدید تا به مرحله آبکش برسه . برنج رو واسه تست زیر انگشت فشار بدید وقتی دیدید مغز برنج پخته یعنی زمان آبکشی برنج هست . برنج رو آبکش کنید و بذارید تا آب برنج بره .

۲ عدد تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد و در ظرف گودی که مواد ته چین رو میخواید درست کنید بریزید .

نکته اول همینجاست که اول به تخم مرغ ماست رو اضافه نکنید چون این اشتباه رایج باعث بو گرفتن ته چین میشه .

ابتدا به تخم مرغ زعفران اضافه کنید . کم هم نریزید چون پایه اصلی ته چین زعفران هست . زعفران و تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط کنید و سپس ماست رو اضافه کنید (ماستتون چکیده باشه و طعم ترشی بده بهتره )و بعد گلاب اضافه کنید.

نکته بعدی همین اضافه کردن گلاب هست که طعم و بوی عالی به ته چین میده و بوی ته چینتون کل خونه رو پر میکنه.

سپس روغن رو اضافه کنید و بعد هم نمک و فلفل به میزان لازم بریزید و مواد آماده س.

حالا برنجی که آبکش شده رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . برنج نباید شناور باشه توی مواد . نه کم باشه نه زیاد . این مقداری که گفتم واسه ۲ پیمانه برنج دقیق و کافیه . نکته بعدی همینجاس .

تناسب مقدار مواد و برنج . بعد ظرف پیرکس رو تهش ۱ ق روغن و آب مخلوط بریزید و با قلمو تمام ظرف رو چرب کنید . نکته آب اینه که تبخیر شدنش باعث دم کشیدن برنجتون میشه و اینکه ته چینتون خشک از آب در نمیاد . نصف مواد رو توی ظرف بریزید و خوب فشار بدید که منسجم بشه و وقتی ته چین رو بر میگردونید قالبی شکل بگیره و باز نشه از هم . بعد مواد میانی مرغ و بادمجان ( بادمجان رو جداگانه نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید ) و زرشک خام رو بریزید روش . زرشک چون مواد روغن داره خودش میپزه و نیازی به سرخ کردن زرشک میانی نیست .

نکته آخر همینجاست مواد رو اطراف ظرف نریزید چون اطراف ته چینتون باز میشه طبقاتش از هم و مواد به اطراف میچسبه و میسوزه .

حتما مواد رو وسط بریزید و به گوشه ها نزدیک نشه . بعد مواد باقیمانده ته چین رو بریزید روی مرغ و با قاشق مجدد خوب فشار بدید . سپس روی ظرفتون رو فویل بکشید و روش رو سوراخ بزنید که خروجی هوا داشته باشه واسه دم برنجتون . حدود ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر کافیه . و بعد سرو کنید و نوش جان . یادتون نره روی ته چینتون رو با زرشک و خلال پسته تزئین کنید 🌷

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد آرا: 9

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

Check Also

مرغ سوخاری فوری

4.4 (12) مرغ سوخاری فوری مواد لازم مرغ ۶ تکه ادویه ها (زردچوبه ،فلفل سیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *