طرز تهیه ته چین مجلسی مرغ و بادمجان (دستور دقیق همراه ویدئوی آموزشی )

4.8
(9)

ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مجلسی مرغ و بادمجان (دستور دقیق همراه ویدئوی آموزشی )

ته چین یه غذای اصیل ایرانی هست که معمولا همه پسنده و در مجالس هم وقتی سرو میشه همه به دنبالش هستند.درست کردن ته چین پیچیدگی خاصی نداره و اصلا سخت نیست فقط چنتا نکته داره که در زیر میگم . که اگر اینارو رعایت نکنید ته چینتون اونی که انتظارشو دارید پیش نمیره و تو ذوقتون میخوره . این مقداری که در پایین میگم دقیق هست لطفا کم و اضافه نکنید . و حتما ویدئو رو در آخر مشاهده کنید . از تمام مراحل فیلم گرفتم .

ته چین مرغ و بادمجان

مواد لازم برای ۴ نفر :
_۲ پیمانه برنج آبکش شده
_ماست ۱ فنجان
_نصف ۱ سینه مرغ
_۱ عدد بادمجان سرخ شده و نگینی خرد شود
_تخم مرغ ۲ عدد
_روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
_نمک و فلفل مقدار لازم
_گلاب ۱ قاشق غ
_زعفران مقدار لازم
_زرشک برای مواد میانی و تزئین
_خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

در ابتدا  سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و مقداز کمی روغن بپزید. نیازی به سرخ کردن مرغ نیست . وقتی مرغ پخت اون رو نگینی یا ریش ریش کنید . و با مقداری زعفران اون رو طعم دار کنید و بذارید کنار.

آب جوش بیارید و ۲  پیمانه برنج رو در آب در حال جوش بریزید و با مقداری نمک اجازه بدید تا به مرحله آبکش برسه . برنج رو واسه تست زیر انگشت فشار بدید وقتی دیدید مغز برنج پخته یعنی زمان آبکشی برنج هست . برنج رو آبکش کنید و بذارید تا آب برنج بره .

۲ عدد تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد و در ظرف گودی که مواد ته چین رو میخواید درست کنید بریزید .

نکته اول همینجاست که اول به تخم مرغ ماست رو اضافه نکنید چون این اشتباه رایج باعث بو گرفتن ته چین میشه .

ابتدا به تخم مرغ زعفران اضافه کنید . کم هم نریزید چون پایه اصلی ته چین زعفران هست . زعفران و تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط کنید و سپس ماست رو اضافه کنید (ماستتون چکیده باشه و طعم ترشی بده بهتره )و بعد گلاب اضافه کنید.

نکته بعدی همین اضافه کردن گلاب هست که طعم و بوی عالی به ته چین میده و بوی ته چینتون کل خونه رو پر میکنه.

سپس روغن رو اضافه کنید و بعد هم نمک و فلفل به میزان لازم بریزید و مواد آماده س.

حالا برنجی که آبکش شده رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . برنج نباید شناور باشه توی مواد . نه کم باشه نه زیاد . این مقداری که گفتم واسه ۲ پیمانه برنج دقیق و کافیه . نکته بعدی همینجاس .

تناسب مقدار مواد و برنج . بعد ظرف پیرکس رو تهش ۱ ق روغن و آب مخلوط بریزید و با قلمو تمام ظرف رو چرب کنید . نکته آب اینه که تبخیر شدنش باعث دم کشیدن برنجتون میشه و اینکه ته چینتون خشک از آب در نمیاد . نصف مواد رو توی ظرف بریزید و خوب فشار بدید که منسجم بشه و وقتی ته چین رو بر میگردونید قالبی شکل بگیره و باز نشه از هم . بعد مواد میانی مرغ و بادمجان ( بادمجان رو جداگانه نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید ) و زرشک خام رو بریزید روش . زرشک چون مواد روغن داره خودش میپزه و نیازی به سرخ کردن زرشک میانی نیست .

نکته آخر همینجاست مواد رو اطراف ظرف نریزید چون اطراف ته چینتون باز میشه طبقاتش از هم و مواد به اطراف میچسبه و میسوزه .

حتما مواد رو وسط بریزید و به گوشه ها نزدیک نشه . بعد مواد باقیمانده ته چین رو بریزید روی مرغ و با قاشق مجدد خوب فشار بدید . سپس روی ظرفتون رو فویل بکشید و روش رو سوراخ بزنید که خروجی هوا داشته باشه واسه دم برنجتون . حدود ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر کافیه . و بعد سرو کنید و نوش جان . یادتون نره روی ته چینتون رو با زرشک و خلال پسته تزئین کنید 🌷

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد آرا: 9

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

Check Also

مرغ سوخاری فوری

4.4 (12) مرغ سوخاری فوری مواد لازم مرغ ۶ تکه ادویه ها (زردچوبه ،فلفل سیاه …

4 comments

  1. Hi! Quick question that’s entirely off topic.
    Do you know how to make your site mobile friendly?
    My blog looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a
    theme or plugin that might be able to fix this problem.
    If you have any recommendations, please share.
    Thank you!

  2. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.
    I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried
    it in two different web browsers and both show the same results.

  3. Link exchange is nothing else however it is only placing the other person’s webpage link on your page at suitable place and other person will also do similar for you.

  4. It’s amazing to visit this web page and reading the views of all colleagues
    regarding this post, while I am also keen of getting
    knowledge.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *