طرز تهیه جوجه گریل رژیمی
مواد لازم برای ۲ نفر :
_فیله یا سینه مرغ ۲۰۰ گرم
_پیاز ۱ عدد
_فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد کوچک
_زعفران به میزان لازم
_سس مایونز ۱ ق غ سر خالی یا ماست
_روغن زیتون ۱ ق غ
_ادویه ها (نمک،فلفل سیاه )
دوستان عزیزم این آموزش مرینیت جوجه هم برای جوجه کباب روی منقل و هم برای گریل استفاده میشه و فرقی نداره ولی این رسپی برای مزه دار کردن مرغ عالیه و طعم بی نظیری رو داره که کاملا بی نقص هست .
اول از همه فیله ها رو خوب بشورید و بذارید توی آبکش که آبش کاملا بره . و بعد برشهای مکعبی بزنید نه بزرگ باشه و نه کوچیک . فیله های اسلایس شده و توی ظرف مورد نظر که ترجیحا گود باشه بریزید .
پیاز رو به صورت خلالی و یا نگینی درشت خرد کنید و به مرغ اضافه کنید و خوب ماساژ بدید و اجازه بدید نیم ساعت فیله های استراحت کنند توی یخچال . بعد زعفران که دم کشیده رو به جوجه اضافه کنید .
میزان زعفران رو از رنگی که به جوجه میده خودتون متوجه میشید که چقدر بریزید . نمک و فلفل هم به میزان لازم اضافه کنید و یک عدد هم فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید و اون رو هم اضافه کنید . یک قاشق غذاخوری هم سس مایونز یا ماست جهت ترد شدن جوجه اضافه کنید .
در آخر هم یک ق غ روغن زیتون روی مواد بریزید و مجددا کل مواد رو حسابی ماساژ بدید که طعم ها کاملا به همه جای مرغ بره و خوب مخلوط بشن مواد باهم . روی ظرف رو درپوش بذارید و مجددا بذارید توی یخچال استراحت کنه جوجه و خوب مرینیت یا مزه دار بشه .
حداقل سه ساعت اجازه بدید جوجه با مواد طعم دار بشه . بعد اینکه جوجه خوب طعم دار شد آماده سیخ زدن هست . برای گریل جوجه رو با سیخ های کوچک ماهیتابه ای به سیخ بکشید .
به نحوی که پیاز و فلفل دلمه ای روی جوجه ها نمونه و جداشون کنید چون میسوزن و طعم خوبی نمیده به جوجه . اگر تابه چدن مخصوص گریل دارید مقداری ته تابه رو با روغن چرب کنید ، فقط در حد چرب شدن باشه زیاد نه چون قراره رژیمی باشه .
وقتی خوب تابه داغ شد جوجه ها رو با سیخ روی تابه قرار بدید و حرارت رو متوسط کنید کم نباشه زیادم نباشه . چون نمیخوایم جوجه ها آب بندازه .
سیخ هارو با انبر زیر و رو کنید تا خوب دو طرف جوجه گریل بشه . اگر هم خواستید بخار پز بشه میتونید حرارت رو کم کنید و درب تابه رو بذارید . تا با بخار قشنگ مغز پخت بشه . هر دو حالت جوجه کامل میپزه فقط طعم گریل مقداری متفاوت تره که من خودم شخصا بیشتر میپسندم . و کاملا سلیقه ایه .
اگر تابه چدن نداشتید خیلی راحت توی ماهیتابه ساده و یا دو طرفه رژیمی هم به همین نحو میتونید درست کنید .
فقط در ماهیتابه ساده اصلا شعله رو زیاد نکنید چون تابه مخصوص گریل نیست و میسوزه و مغزش پخته نمیشه . و مقدار روغن ماهیتابه ساده هم باید بیشتر بریزد . فقط در حد چرب شدن نباشه . که جوجه نچسبه به ماهیتابه و سیخ خوب زیر و رو بشه و جوجه بپزه کامل .
این غذا بسیار لذیذ ، ساده و سالم هست و مطمئنم با این روش عاشقش میشید و میبینید نیازی به این نیست که حتما جوجه رو روی منقل درست کنید .
امیدوارم مفید بوده باشه توضیحات .