طرز تهیه جوجه گریل رژیمی با تمام نکات مزه دار کردن جوجه با یه طعم بینظیر

4.2
(14)

طرز تهیه جوجه گریل رژیمی

جوجه رژیمی

 

مواد لازم برای ۲ نفر :
_فیله یا سینه مرغ ۲۰۰ گرم
_پیاز ۱ عدد
_فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد کوچک
_زعفران به میزان لازم
_سس مایونز ۱ ق غ سر خالی یا ماست
_روغن زیتون ۱ ق غ
_ادویه ها (نمک،فلفل سیاه )

جوجه گریل رژیمی

دوستان عزیزم این آموزش مرینیت جوجه هم برای جوجه کباب روی منقل و هم برای گریل استفاده میشه و فرقی نداره ولی این رسپی برای مزه دار کردن مرغ عالیه و طعم بی نظیری رو داره که کاملا بی نقص هست .
اول از همه فیله ها رو خوب بشورید و بذارید توی آبکش که آبش کاملا بره . و بعد برشهای مکعبی بزنید نه بزرگ باشه و نه کوچیک . فیله های اسلایس شده  و توی ظرف مورد نظر که ترجیحا گود باشه بریزید .

پیاز رو به صورت خلالی و یا نگینی درشت خرد کنید و به مرغ اضافه کنید و خوب ماساژ بدید و اجازه بدید نیم ساعت فیله های استراحت کنند توی یخچال . بعد زعفران که دم کشیده رو به جوجه اضافه کنید .

میزان زعفران رو از رنگی که به جوجه میده خودتون متوجه میشید که چقدر بریزید . نمک و فلفل هم به میزان لازم اضافه کنید و یک عدد هم فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید و اون رو هم اضافه کنید . یک قاشق غذاخوری هم سس مایونز یا ماست جهت ترد شدن جوجه اضافه کنید .

در آخر هم یک ق غ روغن زیتون روی مواد بریزید و مجددا کل مواد رو حسابی ماساژ بدید که طعم ها کاملا به همه جای مرغ بره و خوب مخلوط بشن مواد باهم . روی ظرف رو درپوش بذارید و مجددا بذارید توی یخچال استراحت کنه جوجه و خوب مرینیت یا مزه دار بشه .

حداقل سه ساعت اجازه بدید جوجه با مواد طعم دار بشه . بعد اینکه جوجه خوب طعم دار شد آماده سیخ زدن هست . برای گریل جوجه رو با سیخ های کوچک ماهیتابه ای به سیخ بکشید .

به نحوی که پیاز و فلفل دلمه ای روی جوجه ها نمونه و جداشون کنید چون میسوزن و طعم خوبی نمیده به جوجه . اگر تابه چدن مخصوص گریل دارید مقداری ته تابه رو با روغن چرب کنید ، فقط در حد چرب شدن باشه زیاد نه چون قراره رژیمی باشه .

وقتی خوب تابه داغ شد جوجه ها رو با سیخ روی تابه قرار بدید و حرارت رو متوسط کنید کم نباشه زیادم نباشه . چون نمیخوایم جوجه ها آب بندازه .

سیخ هارو با انبر زیر و رو کنید تا خوب دو طرف جوجه گریل بشه . اگر هم خواستید بخار پز بشه میتونید حرارت رو کم کنید و درب تابه رو بذارید . تا با بخار قشنگ مغز پخت بشه . هر دو حالت جوجه کامل میپزه فقط طعم گریل مقداری متفاوت تره که من خودم شخصا بیشتر میپسندم . و کاملا سلیقه ایه .

اگر تابه چدن نداشتید خیلی راحت توی ماهیتابه ساده و یا دو طرفه رژیمی هم به همین نحو میتونید درست کنید .

فقط در ماهیتابه ساده اصلا شعله رو زیاد نکنید چون تابه مخصوص گریل نیست و میسوزه و مغزش پخته نمیشه ‌. و مقدار روغن ماهیتابه ساده هم باید بیشتر بریزد . فقط در حد چرب شدن نباشه . که جوجه نچسبه به ماهیتابه و سیخ خوب زیر و رو بشه و جوجه بپزه کامل .

این غذا بسیار لذیذ ، ساده و سالم هست و مطمئنم با این روش عاشقش میشید و میبینید نیازی به این نیست که حتما جوجه رو روی منقل درست کنید .
امیدوارم مفید بوده باشه توضیحات  .

جوجه رژیمی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.2 / 5. تعداد آرا: 14

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

Check Also

مرغ سوخاری فوری

4.4 (12) مرغ سوخاری فوری مواد لازم مرغ ۶ تکه ادویه ها (زردچوبه ،فلفل سیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *