طرز تهیه پیراشکی خانگی
مواد لازم پیراشکی خانگی:
آرد 2 لیوان
خمیرمایه نصف ق غ
شکر 2 ق غ
نمک نوک ق چ
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نصف ق چ
شیر 1 لیوان پر
* میزان شکر را به نسبت ذائقه بیشتر کنید، چهار تا غ ق بدون پودر قند، نرمال میشود.
طرزتهیه:
ابتدا آرد، خمیرمایه، شکر و نمک (مواد خشک) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس در کاسه پلاستیکی تخم مرغ و وانیل را هم بزنید و بعد شیر را اضافه کنید و با هم زن دستی هم بزنید و کم کم مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که مواد مایع یکدست شود.
در آخر روی کاسه را با حوله بپوشانید و به مدت یک ساعت در آشپزخانه استراحت دهید و بعد در روغن داغ به اندازه یک ق غ کم برداشته و بعد در حرارت پایین سرخ کنید.
میتوانید در آخر با شکلات یا پودر قند تزیین کنید.
نوش جان
