مرغ سوخاری فوری
مواد لازم
مرغ ۶ تکه
ادویه ها (زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک، پاپریکا) به مقدار لازم
فلفل قرمز به دلخواه اگر تند دوست دارید
آرد سفید ۲ق غذاخوری
آرد سوخاری ۱ ق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا تکه های مرغ را شسته و خشک کنید.
من از ران مرغ و بال مرغ و فیله مرغ استفاده کردم. سپس ادویه ها را روی مرغ ها ریخته و مخلوط کنید و بعد آردها را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که یک لایه نازک از آردها روی مرغها را بپوشاند.
سپس روغن را با شعله متوسط داغ کنید و تکه های مرغ را داخل روغن گذاشته تا کامل سرخ شوند و بعد شعله را کم کنید تا مغز پخت شوند.
نوش جان
نکته
*میزان زردچوبه در حد یک یا دو ق غذاخوری میباشد تا مرغها کامل مزه دار شوند حتی ادویه ها را بیشتر هم میتوانید بزنید.
*اگر از سینه مرغ استفاده میکنید حتما برش ها یک اندازه باشند.
*من خودم یک ساعت به مرغ ها داخل یخچال استراحت دادم اگر عجله ندارید حتما استراحت بدید تا کامل مزه دار بشن.
