طرز تهیه کله گنجشکی با تمام نکات
کله گنجشنکی یه غذای اصیل و سنتی ایرانی هست که علاوه بر اینکه خوشمزه هست و سریع آماده میشه خیلی هم غذای مقوی هست . اینم بگم اکثر آقایون با اینکه غذای ساده ایه عاشق این غذان مخصوصا وقتی توش نان تیلیت میکنند .
مقدار موادم که ۳ کاسه میده :
_۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده
_۲ عدد پیاز
_۱ عدد سیب زمینی درشت
_رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
_ادویه برای گوشت قلقلی (نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر تخم گیشنیز ، سبزی خشک معطر )
_ادویه جهت تهیه سس (نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین )
ابتدا ۱ عدد پیاز رو رنده کنید و خوب آبش رو بگیرید و به گوشت چرخکرده اضافه کنید .
ادویه های گوشتمون که شامل ( نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر تخم گیشنیز ، سبزی خشک معطر )هست رو اضافه کنید و خوب مواد رو مخلوط کنید . گوشتها رو با دست مثل توپهای کوچیک فرم بدید به اصطلاح میگن گوشت رو قلقلی کنید .
بعد توی ماهیتابه مورد نظر گوشتهای قلقلی رو بریزید و با حرارت ملایم درب ماهیتابه رو ببندید تا آب گوشت خارج شه . وقتی آب گوشت رفت با مقداری روغن گوشت رو سرخ کنید و بذارید کنار تا سس کله گنجشکی رو آماده کنید . برای تهیه سس باید ۱ عدد پیاز رو به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید .
مقداری که پیاز سبک شد نمک ،فلفل،زردچوبه،دارچین رو اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید وقتی که ادویه ها از خامی دراومد ۱ ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت بدید تا رب هم از خامی در بیاد و روغنتون رنگ بیافته . حالا به مواد آب اضافه کنید .
مقدار آب لازم برای این مقدار مواد ۴ لیوان کافیه . و بعد آب که قل زد سیب زمینی رو برشهای درشت بزنید و به خورشت اضافه کنید .
سپس گوشت قلقلی های سرخ شده رو هم که گذاشتید کنار رو هم اضافه کنید . و در آخر درب قابلمه رو بذارید تا سیب زمینی بپزه و کله گنجشکیتون جا بیافته . حالا توی ظرف مورد نظر سرو کنید و نوش جان .
طرز تهیه کله گنجشکی رو براتون فیلم گرفتم در پایان مقاله میتونید مشاهده کنید 🌺
امیدوارم این غذای ساده و خوشمزه رو به لیست غذاهاتون اضافه کنید و لذتشو ببرید . لازمه اینم اضافه کنم که این غذای لذیذ رو با برنج همسرو میکنند .
