ته چین مرغ خوشمزه
مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران دم کرده ۴ ق غ
پودر دارچین ۱ ق چ
روغن مایع و کره آب شده نصف استکان
مرغ آبپز سه تکه
زرشک ۳ ق غ

طرز تهیه
ابتدا مرغ را با پیاز و زردچوبه و نمک و یک تکه چوب دارچین آبپز کنید.
برنج را آبکش کنید.
تخم مرغها و ماست و روغن و کره و زعفران و نمک و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید سپس برنج آبکش را اضافه کرده و هم بزنید.
زرشک را با کمی شکر و روغن تفت بدهید و کمی زعفران هم اضافه کنید و مرغ ها را ریش ریش کرده داخل زعفران و کمی تفت دهید.
حالا تابه خود را چرب کنید نصف مواد برنج را ریخته و با کف قاشق فشار دهید تا صاف شود سپس تمام مواد مرغ را روی برنج ریخته و پخش کنید یکدست. حالا نصف دیگر برنج را اضافه کرده و صاف کنید در تابه را به همرا دم کنی گذاشته و چهل دقیقه با شعله متوسط کم زمان پخت دهید و در آخر ته چین را بلافاصله بعد پخت داخل دیس قرار دهید تا از نرم شدن و یا خمیر شدن ته چین جلوگیری کنید،
چون اگر با در و یا دم کنی زیر ته چین را خاموش کنید و داخل ظرف قرار ندهید ته چین شما نرم و بد میشود .
نوش جان
