طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه و جا افتاده تر شدن آن بهتر است به یک سری از نکاتی که در زیر و ویدئو آموزشی به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید . دستورهای زیادی واسه قیمه هست ولی با دستور زیر عطر و طعم یه قیمه نذری فوق العاده رو بهتون میده .
***مواد لازم برای ۳ نفر :
_گوشت گوسفندی ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم بستگی داره با استخوان باشه یا بی استخوان
_پیاز ۱ عدد
_لپه ۱ لیوان سر خالی
_رب ۲ ق غ
_لیمو عمانی ۲ عدد
_سیب زمینی ۲ عدد
ادویه ها : نمک فلفل زردچوبه دارچین
_گلاب ۲ ق غ
_آبلمیو ۱ ق غ
_زعفران ۱ ق غ
ابتدا پیاز رو نگینی کرده و خوب با روغن تفت بدید تا سبک بشه . سبک که شد بهش فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه کنید .
نمک رو آخر پخت بزنید تا گوشت سفت نشه و سریع بپزه . ادویه ها که از خامی دراومد بهش گوشت رو اضافه کنید تفت بدید تا رنگ گوشت عوض بشه بعد رب رو اضافه کنید و تقت بدید تا از خامی در بیاد و رنگ بگیره .
بعد لپه رو که بهتره حداقل ۶ ساعت خیس بدید رو با مواد تفت بدید تا سرخ بشه .
اینکار باعث میشه تا لپه در حین پخت له نشه و ظاهرش رو حفظ کنه . بعد سه لیوان آب بریزید و دو تا لیمو عمانی رو سوراخهای ریز بزنید و به خورش اضافه کنید .
در قابلمه رو بذارید تا گوشت بپره . وقتی گوشت پخت بهش نمک ، گلاب ،زعفران،آبلیمو رو اضافه کنید .
خورش آماده س در این مرحله . بعد سیب زمینی ها رو به ضخامت دلخواه برش بزنید و سرخ کنید . و کنار ظرف خورشتتون که سرو شده بریزید .
امیدوارم مفید بوده باشه .
دوستان عزیزم طرز تهیه خورش رو در کلیپی که تهیه کردم میتونید در انتهای مقاله مشاهده کنید .