آلبالو پلو با مرغ

تهیه آلبالو پلو با مرغ

4.5
(11)

آلبالو پلو از جمله غذاهای محبوب تابستانی و فصلی است که اصالت این غذای لذیذ شیرازی هست.قدیمها برای جلوگیری از گرما زده شدن این غذا رو درست میکردند . ولی امروز دیگه آلبالو پلو مختص فصل تابستان نیست و شما میتونید آلبالو رو فریز کنید به صورت وعده غذایی و در فصلهای دیگر هم از خوردن این غذای محبوب و جذاب لذت ببرید .
آلبالو پلو به دو روش تهیه میشه .گوشت قلقلی و مرغ ریش ریش .
اینجا ما به روش مرغ ریش ریش شده رو آموزش میدیم .

مقدار لازم برای ۴ نفر

  • آلبالو هسته گرفته شده ۳۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم(اگر میخواید شیرین شه _معادل آلبالو شکر بریزید )
  • مرغ نصف سینه و یک عدد ران
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • برنج ۲ پیمانه و نیم
  • ادویه های مرغ :نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه _مخصوص مرغ،برگ بو
  • زعفران به مقدار لازم ….

طرز تهیه

دوستان اول هسته آلبالوها رو با دقت کامل بگیرید . و بعد روی آلبالو شکر بریزید آلبالو آب میندازه و شکر توش کمی حل میشه . بعد روی حرارت ملایم ده الی دوازده دقیقه بذاریدش . کفهای روش رو بگیرید . مواظب باشید شکر زیاد جوش بخوره به قوام مربا و شربت میرسه و غلیظ میشه . قبل شربت شدن برش دارید . از آلبالو بچشید خودتون متوجه میشید که پخته.

اگر آب آلبالوتون زیاد اومد یکم دیگه رو حرارت بذارید و شربتش کنید .

حالا مرغ رو با ادویه ها پیاز آب پز کنید و وقتی پخت ریش ریشش کنید . برنج رو که از قبل خیس دادید در آب در حال جوش بریزید و اواسط پختش یه لیوان آب سرد بریزید واسه شوک دادن برنج . کیفیت پخت برنج رو بالا میبره اینکار . آب سرد رو در وسط برنج بریزید . و ۱ لیوانم بیشتر نشه . ده ثانیه طول میکشه دوباره برنج قل بیافته . بعد برنج رو آبکش کنید و ته دیگ دلخواهتون رو بذارید ته قابلمه که روغنم ریختید . برنج آبکش شده رو دو قسمت کنید . یکیش رو زعفرونی و یکیش رو آب آلبالو بریزید . پس ۳ نوع برنج داریم سفید . زعفرونی . آلبالویی . حالا روی ته دیگتون از برنج و مرغ و آلبالو لایه لایه بریزید . تا مواد و برنج تموم شه . روی برنج سوراخ بذارید که خوب دم بکشه . بعدم مقدار آب آلبالوی مانده رو بریزید روی برنج . چند تکه هم کره بذارید روش و درش رو بذارید تا دم بکشه . نیم ساعت تا سه ربع کافیه واسه پختش.

✔نکته :آب آلبالو زیاد بریزید میره ته قابلمه و ته دیگتون میسوزه . پس به مقدار لازم بریزید . نه کم و نه زیاد .

نوش جان عزیزان . امیدوارم این غذای جذاب رو توی تابستون درست کنید و لذت ببرید .

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 11

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

Check Also

مرغ سوخاری فوری

4.4 (12) مرغ سوخاری فوری مواد لازم مرغ ۶ تکه ادویه ها (زردچوبه ،فلفل سیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *