طرز تهیه زیتون پرورده

طرز تهیه زیتون پرورده

5
(5)

طرز تهیه زیتون پرورده

مواد لازم طرز تهیه زیتون پرورده

  • رب انار ۲ پیمانه
  • مغز گردو ۳۰۰ گرم
  • آویشن ۱ قاشق غذاخوری
  • زیتون بدون هسته ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • چوچاق ( اگر چوچاق در دسترس نبود نعناع خشک 2قاشق غذاخوری)
  • دانه انار خشک شده ۲ قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • گلپر به میزان دلخواه
  • سیر رنده شده ریز 1 بوته

 

برای تهیه زیتون پرورده ابتدا مغز گردوها را دو بار چرخ می کنیم (اگر چرخ گوشت نداشتید رنده ریز) و در کاسه ای بزرگ می ریزیم سپس زیتون ها را به آن اضافه می کنیم.اگر زیتون ها ترش یا شور بودند به مدت چند ساعت در ظرف پر از آب ترجیحا ولرم می ریزیم تا خوب خیس بخورند و شوری آن گرفته شود

و سپس در آبکش می ریزیم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در زیتون پرورده استفاده می کنیم. سپس رب انار را با آب لیمو ترش هم زمان به مواد می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم پودر نعناع خشک ، پودر آویشن خشک ، دانه های انار ، گلپر، سیر و روغن زیتون را نیز به مواد اضافه می کنیم و مجددا با قاشق مواد را با هم مخلوط می کنیم تا طعم سبزی ها کاملا به خورد مواد برود.

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند آنها را در ظرف مخصوص که درب داشته باشد می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم سپس در یخچال نگهداری می کنیم. بهتر است زیتون پروده یک روز در یخچال بماند سپس آنرا مصرف کنید. نوش جان

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 5

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

Check Also

مرغ سوخاری فوری

4.4 (12) مرغ سوخاری فوری مواد لازم مرغ ۶ تکه ادویه ها (زردچوبه ،فلفل سیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *