آبگوشت مرغ
یک غذای سنتی و مقوی که دارای مقادیر بالای کربوهیدرات و پروتئین می باشد و یک وعده کامل غذایی محسوب میشود.
مواد لازم
لپه ۱۰ ق غذاخوری
مرغ (از اجزای مختلف گردن، بال و قسمتهای استخوانی مانند سینه مرغ میتوان استفاده کرد)
سیب زمینی ۴ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
چوب دارچین ۱ عدد
لیمو عمانی به دلخواه
رب ۳ ق غذا خوری
طرز تهیه آبگوشت مرغ
یک غذای سنتی و مقوی که دارای مقادیر بالای کربوهیدرات و پروتئین می باشد و یک وعده کامل غذایی محسوب میشود.
ابتدا پیاز را نگینی و با روغن و زردچوبه کمی تفت دهید. سپس لپه که حدود دو ساعت خیس خورده به پیاز اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و مرغها را اضافه کنید و تفت دهید و ادویه و نمک و فلفل سیاه و چوب دارچین اضافه کنید و یه پارچ آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
بعد یک ساعت جوشیدن و نیمه پخته شدن مواد، سیب زمینی و گوجه فرنگی و لیمو عمانی را اضافه کنید و بعد یک ساعت دیگر سرو کنید.
(نوش جان)
نکات
*اگر لپه را تفت ندهید وا میرود و له میشود.
*سیب زمینی ها را پوست گرفته اگر بزرگ است خرد کنید اگر کوچک کامل بیندازید.
*اگر لیمو عمانی ندارید از پودر لیمو و یا کمی آبلیمو هم میتوانید استفاده کنید.
*گوجه ها را فقط شسته و کامل بیندازید.
