طرز تهیه آبگوشت مرغ

4.9
(10)

آبگوشت مرغ

یک غذای سنتی و مقوی که دارای مقادیر بالای کربوهیدرات و پروتئین می باشد و یک وعده کامل غذایی محسوب میشود.

 

مواد لازم

لپه ۱۰ ق غذاخوری
مرغ (از اجزای مختلف گردن، بال و قسمتهای استخوانی مانند سینه مرغ میتوان استفاده کرد)
سیب زمینی ۴ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
چوب دارچین ۱ عدد
لیمو عمانی به دلخواه
رب ۳ ق غذا خوری

 

طرز تهیه آبگوشت مرغ

یک غذای سنتی و مقوی که دارای مقادیر بالای کربوهیدرات و پروتئین می باشد و یک وعده کامل غذایی محسوب میشود.

ابتدا پیاز را نگینی و با روغن و زردچوبه کمی تفت دهید. سپس لپه که حدود دو ساعت خیس خورده به پیاز اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و مرغها را اضافه کنید و تفت دهید و ادویه و نمک و فلفل سیاه و چوب دارچین اضافه کنید و یه پارچ آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.

بعد یک ساعت جوشیدن و نیمه پخته شدن مواد، سیب زمینی و گوجه فرنگی و لیمو عمانی را اضافه کنید و بعد یک ساعت دیگر سرو کنید.

(نوش جان)

 

آبگوشت مرغ

نکات

*اگر لپه را تفت ندهید وا میرود و له میشود.
*سیب زمینی ها را پوست گرفته اگر بزرگ است خرد کنید اگر کوچک کامل بیندازید.
*اگر لیمو عمانی ندارید از پودر لیمو و یا کمی آبلیمو هم میتوانید استفاده کنید.
*گوجه ها را فقط شسته و کامل بیندازید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد آرا: 10

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

همچنین ببینید

بورانی بادمجان

4.8 (8) طرز تهیه بورانی بادمجان یک میان وعده و یا دسر و یا پیش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *