طرز تهیه چیز کیک یخچالی
مواد لازم:
200 گرم بیسکویت ساقه طلایی (یا بیسکویت پتی بور)
200 گرم خامه
200 گرم پنیر خامه ای
100 گرم کره
100 گرم شکر
1 بسته ژله آلوورا
1 بسته ژله رنگ دلخواه
کمی وانیل
طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت ها را با استفاده از میکسر خورد می کنیم و با کره ذوب شده با دست خوب ورز می دهیم تا جاییکه به دست نچسبد. سپس پنیر خامه ای و خامه را با استفاده از همزن مخلوط کرده وقتی کاملا صاف و یکنواخت شد شکر و وانیل را اضافه می کنیم.
در این مرحله بیسکویت های خورد شده را درون قالب کمربندی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس قالب را درون یخچال گذاشته حدود 4 یا 5 ساعت تا بیسکویت ها کاملا سفت شوند چون پایه کیک ما هستند. در این مرحله ژله آلوورا را در 1 لیوان آب داغ حل کرده و روی حرارت به صورت بنماری گذاشته تا کاملا ژله صاف و شفاف شود زمانیکه ژله سرد شد آن را به مخلوط پنیر و خامه اضافه می کنیم و خوب با همزن هم زده تا یکدست شود
در اینجا قالب را از یخچال خارج نموده و مواد آماده شده را روی بیسکویت ها ریخته و کاملا آنرا صاف می کنیم و قالب را مجددا درون یخچال گذاشته تا سفت شود وقتی خودش را گرفت 1 بسته ژله با هر طعمی که دوست داشتیم را با 1 لیوان آب حل کرده و بعد از سرد شدن روی لایه قبلی ریخته و مجددا درون یخچال می گذاریم.
*نکته: اگر دوست داشتیم می توانیم از تکه های کمپوت و یا مربا برای تزیین کیک اضافه کنیم که در این صورت روی لایه پنیری که سفت شده تکه های کمپوت را چیده و با قاشق به آرامی از ژله رنگی که داریم یک ردیف نازک ریخته وقتی ژله درون یخچال خودش را گرفته بقیه ژله ها روی آن می ریزیم.
نوش جان