امروز اومدیم با یه فلن کیک جذاب و خاص و خیلی خیلی خوشمزه سوئدی. حالت کیک بعد از پخت بین پودینگ و کاستر است و وقتی با کیک همراه می شود طعم بسیار خاص و لذیذی داره .
این فلن کیک رو هم میتونید تو فر درست کنید هم روی گاز بدون فر.
مواد لازم
دوستان این مقدار مواد و دستور رو من تست کردم و اصلا جابجا نکنید . مقدار دقیق و درسته .
-
کارامل
- ۲ بسته کارامل آماده
- شیر ۲ لیوان فرانسوی یا ۲ پیمانه
-
کیک
- روغن نصف لیوان یا پیمانه
- شکر ۱ پیمانه (من نصف پیمانه ریختم )
- شیر نصف پیمانه یا لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد _ به دمای محیط برسه
- بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری سر خالی
- آرد ۱ و نیم لیوان یا پیمانه
- پودر شکلات ۲ ق غ
دوستان توی فیلم سعی کردم مراحل رو کامل یادداشت کنم.
خب اول قالبتون رو انتخاب کنید . کارامل آماده توش یه سس داره . سس رو ته قالبتون بریزید و پودر آماده ش رو با ۲ لیوان شیر خوب مخلوط کنید یه جوش که زد برش دارید و بذارید خنک شه و بذارید یخچال . من ۶ ساعت گذاشتم تا خوب و سفت ببنده
حالا میریم سراغ کیک . اول شکر و روغن رو خوب مخلوط کنید و یک عدد تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید . بعد وانیلتون رو توی این مرحله بریزید . و بعد تخم مرغ بعدی . خوب هم بزنید تا سبک و کشدار بشه موادتون . بعد شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید . مخلوط که شد مثل فیلم آرد و بکینگ پودر و پودر شکلات رو که ۳ بار الک کردید رو توی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید . توی هر مرحله به خوبی با لیسک مواد رو از یک جهت هم بزنید به آرامی تا خوب مخلوط بشن مواد . از یک جهت هم زدن کیک و آرام بودنش توی مرحله اضافه شدن آرد خیلی توی خوب شدن کیک ها موثره و پفش کم نمیشه . بعد مواد که آماده شد رو بریزید رو کاراملی که توی یخچال بود و خوب بسته بود.
من قالبم سیلیکونی بود و اصلا نیاز به چرب کردن نداشت قالبم . ولی شما اگر توی تفلون یا قابلمه درست میکنید حتما قالب رو خیلی کم در حد چرب شدن چرب کنید .
فر رو هم در ابتدای کار با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید . قالب رو بذارید توی یه قالب بزرگتر توش آب جوش بریزید و بذارید توی فر . تا ۱ ساعت در فر باز نشه و بعد کیک رو چک کنید با خلال و اگر کیک پخته بود بذارید خنک شه تو همون قالب . برنگردونید . دوباره بذارید نزدیک ۴ ساعت توی یخچال که کاراملش ببنده دوباره . هر چه بیشتر بهتر اگر وقت داشتید ۶ ساعت ۷ ساعتم شد بهتره کیفیتش.
✔✔✔دوستانی که روی گاز بدون فر میخوان درست کنن همین مراحل توی یه قابلمه بزرگتر از قالبتون آب جوش بریزید و قالب رو بذارید توش . فقط آب زیاد نریزید که قل بزنه بریزه توی کیکتون . دم کنی بذارید و با حرارت کم ۱ ساعت و نیم تا کیک بپزه بعد وقتی قالب خنک شد بذارید یخچال و همه مراحل طبق همون روال …
دوستان این کیک خوشمزه و خوشگل رو از دست ندید و حتما واسه عزیزانتون درست کنید.