طرز تهیه فلن کیک

4.3
(15)

امروز اومدیم با یه فلن کیک جذاب و خاص و خیلی خیلی خوشمزه سوئدی. حالت کیک بعد از پخت بین پودینگ و کاستر است و وقتی با کیک همراه می شود طعم بسیار خاص و لذیذی داره .
این فلن کیک رو هم میتونید تو فر درست کنید هم روی گاز بدون فر.

مواد لازم

دوستان این مقدار مواد و دستور رو من تست کردم و اصلا جابجا نکنید . مقدار دقیق و درسته .

  •  کارامل

    • ۲ بسته کارامل آماده
    • شیر ۲ لیوان فرانسوی یا ۲ پیمانه
  • کیکفلن کیک

    • روغن نصف لیوان یا پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه (من نصف پیمانه ریختم )
    • شیر نصف پیمانه یا لیوان
    • تخم مرغ ۲ عدد _ به دمای محیط برسه
    • بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
    • وانیل ۱ قاشق مرباخوری سر خالی
    • آرد ۱ و نیم لیوان یا پیمانه
    • پودر شکلات ۲ ق غ

دوستان توی فیلم سعی کردم مراحل رو کامل یادداشت کنم.

خب اول قالبتون رو انتخاب کنید . کارامل آماده توش یه سس داره . سس رو ته قالبتون بریزید و پودر آماده ش رو با ۲ لیوان شیر خوب مخلوط کنید یه جوش که زد برش دارید و بذارید خنک شه و بذارید یخچال . من ۶ ساعت گذاشتم تا خوب و سفت ببنده

حالا میریم سراغ کیک . اول شکر و روغن رو خوب مخلوط کنید و یک عدد تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید . بعد وانیلتون رو توی این مرحله بریزید . و بعد تخم مرغ بعدی . خوب هم بزنید تا سبک و کشدار بشه موادتون . بعد شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید . مخلوط که شد مثل فیلم آرد و بکینگ پودر و پودر شکلات رو که ۳ بار الک کردید رو توی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید . توی هر مرحله به خوبی با لیسک مواد رو از یک جهت هم بزنید به آرامی تا خوب مخلوط بشن مواد . از یک جهت هم زدن کیک و آرام بودنش توی مرحله اضافه شدن آرد خیلی توی خوب شدن کیک ها موثره و پفش کم نمیشه . بعد مواد که آماده شد رو بریزید رو کاراملی که توی یخچال بود و خوب بسته بود.

من قالبم سیلیکونی بود و اصلا نیاز به چرب کردن نداشت قالبم . ولی شما اگر توی تفلون یا قابلمه درست میکنید حتما قالب رو خیلی کم در حد چرب شدن چرب کنید .
فر رو هم در ابتدای کار با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید . قالب رو بذارید توی یه قالب بزرگتر توش آب جوش بریزید و بذارید توی فر . تا ۱ ساعت در فر باز نشه و بعد کیک رو چک کنید با خلال و اگر کیک پخته بود بذارید خنک شه تو همون قالب . برنگردونید . دوباره بذارید نزدیک ۴ ساعت توی یخچال که کاراملش ببنده دوباره . هر چه بیشتر بهتر اگر وقت داشتید ۶ ساعت ۷ ساعتم شد بهتره  کیفیتش.

✔✔✔دوستانی که روی گاز بدون فر میخوان درست کنن همین مراحل توی یه قابلمه بزرگتر از قالبتون آب جوش بریزید و قالب رو بذارید توش . فقط آب زیاد نریزید که قل بزنه بریزه توی کیکتون . دم کنی بذارید و با حرارت کم ۱ ساعت و نیم تا کیک بپزه بعد وقتی قالب خنک شد بذارید یخچال و همه مراحل طبق همون روال …
دوستان این کیک خوشمزه و خوشگل رو از دست ندید و حتما واسه عزیزانتون درست کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 15

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

Check Also

مرغ سوخاری فوری

4.4 (12) مرغ سوخاری فوری مواد لازم مرغ ۶ تکه ادویه ها (زردچوبه ،فلفل سیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *