کیک موز و گردو
این کیک یک میان وعده و دسر خوشمزه و مقوی در فصل پاییز و زمستان می باشد
و به دلیل وجود گردو و موز و دارچین طبع گرم و عطر فوق العاده خوشی دارد.
مواد لازم
کره 100 گرم
شیر ۱/۳ لیوان
شکر یک لیوان
پودر دارچین ۱ ق مربا خوری
موز ۱ عدد
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف ق چای خوری
بکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
گردو نصف لیوان
طرز تهیه
ابتدا تمام مواد را به دمای محیط رسانده سپس شروع کنید.
کره و شکر را آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید به همراه وانیل مخلوط کنید و آرد را با دارچین و بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید و شیر را هم اضافه و هم بزنید حالا موز خورد شده را ریخته و هم بزنید و در آخر گردو را ریخته و مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب چرب بریزید و داخل فر قرار دهید.
دمای فر ۱۸۰درجه و زمان پخت ۴۵ دقیقهفر را قبل از تهیه مواد کیک روشن کنید تا گرم شود.
