طرز تهیه کیک نسکافه ای خانگی با طعم خاص
🍰سلااام این کیک نسکافه ای عالیه . نسکافه خورا از دست ندین این کیک رو 😋🤩😆
آرد دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
نسکافه دو ق غ
بکینگ پودر دو ق چ
وانیل نوک ق چ .
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید .سفیده را با نصف شکر با همزن برقی بزنید تا پف کند و از ظرف بیرون نریزد .سپس ظرف را درون یخچال قرار دهید .
مابقی شکر را با زرده و وانیل درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و سپس روغن را اضافه کنید و چند دور با همزن بزنید .
شیر را کمی گرم کنید و نسکافه را بریزید تا حل شود و سپس به مواد زرده اضافه کنید .
سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و با لیسک و در یک جهت به مواد زرده اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را از آخر به مواد اضافه کنید و مواد را داخل قالب چرب شده بیست سانت بریزید و درون فر یک ربع گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید .
میتونید بعد از پخت یک لایه نازک از روی کیک را برش داده و پودر کنید و برای تزیین استفاده کنید و مابقی کیک را به دو لایه تقسیم کنید .
برای کرم وسط کیک دویست گرم خامه قنادی را با همزن فرم داده و صد گرم پنیر خامه ای بدون نمک یا پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و نصف ق غ نسکافه را با یک ق آب جوش مخلوط و به مواد اضافه کنید و از مواد خامه ای مابین دو لایه کیک قرار دهید و یک لایه ی نازک از مواد خامه ای روی کیک بکشید و با کیک پودر شده روی کیک را پوشش دهید .😋 که من دیگه کیک پودر نکردم و همون مواد خامه ای رو روی کیک دوست داشتم که بمونه . ❤

به به چقد خوشمزه بنطر میرسه