طرز تهیه مربای انجیر با یه طعم فوق العاده

5
(5)

مگه میشه فصل تابستون بیاد و آدم هوس مربای انجیر نکنه ؟
مربای انجیر یک مربای بسیار مفید و مقوی هست . پس حتما الان که فصلشه دست بکار بشید و این مربای خوشمزه رو درست کنید .

طرز تهیه مربای انجیر با یه طعم فوق العاده

⭕ مواد لازم :
✳انجیر زرد ۱ کیلو
✳شکر ۱ کیلو (اگر انجیرتون خیلی شیرین بود ۷۰۰ گرم کافیه )
✳نصف لیوان آب
✳یک چهارم لیوان گلاب
✳یک قاشق غذاخوری آبلیمو (جهت ماندگاری و شکرک نزدن مربا )
✳یک چهارم ق.چ وانیل ( خیلی کم اصلا نمیخوایم بوی وانیل توی مربا باشه ) اجباری هم نیست میتونید وانیل اضافه نکنید .

⏮طرز تهیه مربای انجیر با یه طعم فوق العاده : 👇
۱ . ابتدا انجیرهاتون رو خوب بشورید .
(لازمه بگم در انتخاب انجیر دقت کنید . نه له باشه نه خیلی کال و زیرش باز نباشه و انجیرتون بسته باشه چون در حین پخت انجیرها باز میشه و دونه های انجیر میریزه توی شهد مربا و مجبور میشید شهد رو از صافی رد کنید تا دونه هاش گرفته بشه .)
۲ . خب لابه لای انجیرها شکر بپاشین و یه شب تا صبح اجازه بدید انجیرها آب بندازه . اگر دیدید آب ننداخته نصف لیوان آب اضافه کنید .
۳ . انجیر هارو روی حرارت کم رو به متوسط بذارید وقتی اولین قل رو زد زمان بگیرید . بیست الی سی دقیقه . اجازه بدید مرباتون قوام پیدا کنه .
۴ . اگر زودتر از این زمان انجیرها پخت و تغییر رنگ داد از شهد خارج کنید و اجازه بدید شهد به قوام برسه و مجدد به شهد اضافه کنید .که انجیرها له نشن و مرباتون زیبایی ش رو حفظ کنه . من انجیر هام همزمان با قوام مربا پختش کامل شد . واسه همین دیگه خارجش نکردم از شهد .
۵ . وقتی مرباتون به قل افتاد کفهای سفیدی که ایجاد میشه رو طی ۲ الی ۳ مرحله با قاشق بردارید ، تا مربای شفافی داشته باشید . میتونید مقدار لازم که گفتم گلاب اضافه کنید طعم و بوی دلنشینی به مرباتون میده .


۶ . پنج دقیقه آخر هم آبلیمو و وانیل رو اضافه کنید .
۷ . در ظرف جداگانه مقداری از مربا رو تست کنید وقتی از حرارت افتاد میتونید قوام مربا رو تست کنید . اگر به قوام رسیده بود مربای شما آماده س .
۸ . در همون ظرف خودش اجازه بدید تا کامل از حرارت بی افته و بعد در ظرف مورد نظرتون بریزید .
۹ . اگر دانه های انجیر به مقدار زیاد وارد شهد شد ، انجیرهارو خارج کنید و شهد رو از صافی رد کنید . اینو هم اضافه کنم مربا رو میتونید توی بسته بندی های کوچیک در فریزر هم نگهداری کنید . 👌🌹

بعضیا هم دیگه انجیر و شکر رو استراحت نمیدن ، اول شکر رو با آب حل میکنن و انجیر رو همون موقع اضافه میکنن و باقی مراحل همینه .

طرز تهیه مربای انجیر با یه طعم فوق العاده

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 5

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

همچنین ببینید

پیراشکی خانگی

5 (6) طرز تهیه پیراشکی خانگی مواد لازم پیراشکی خانگی: آرد 2 لیوان خمیرمایه نصف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *