طرز تهیه مربای آلبالو با تمام نکات
اصلا امکان نداره فصل آلبالو بیاد و دلمون یه مربای خوشرنگ آلبالو با طعم بهشتی نخواد .
🔆مواد لازم :
_آلبالو ۱ کیلوگرم
_شکر ۱ کیلوگرم (اگر ترش بود و آلبالو نوبر بود دویست گرم اضافه تر بریزید )
_آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
_گلاب (اختیاری) ۲ قاشق غذا خوری
_پودر هل سبز (اختیاری) ۱ قاشق چای خوری یا عرق هل ۱ ق.غ
_وانیل سر قاشق چایخوری مقدار کم
طرز تهیه
۱– ابتدا چوب آلبالو ها را جداكرده و آنها را خوب بشویید و بعد با هسته گیر هسته آنها را جدا كنید. البته با دست بهتره . منم با دست هسته میگیرم . چون با هسته گیر و نِی دو تا سوراخ ایجاد میکنه و آلبالو از شکل میافته .
۲– .ظرفی مناسب انتخاب كنید كه در دار باشد و در آن یك لایه البالو ریخته و رویش یك لایه شكر بریزید و یك روز ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا آلبالو كاملا آب بیندازد.
۳-بعد از گذشت زمان مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید اگر آلبالو روشن بود و میخواید رنگش حفظ بشه میتونید بعد از اینکه 10 دقیقه جوشید آلبالوها را از آب آن جدا کنید و بگذارید تا شربت قوام بیاید سپس آلبالوها را به شربت قوام آمده اضافه نمایید. ولی من چون آلبالویی که خریدم تیره بود از شربتش تا آخر جدا نکردم .
۴-وقتی روی حرارت گذاشتید آلبالو شروع به کف دادن میکنه . ظرفتون هم باید دوبرابر موادتون باشه که سر نره . حتما کفهارو بگیرید . حداقل تا آخر پخت ۵ بار کف بگیرید .
۵-در اواخر پخت وانیل ، عرق هل و آبلیمو و گلاب رو اضافه کنید .
۶-در کاسه ای مقداری از مربا رو تست کنید بذلزید یخچال زود خنک شه و قوام و غلظتش رو چِک کنید . وقتی قوام پیدا کرد مربا تون آماده س .
۷_ مربا رو اجازه بدید توی همون ظرف خنک شه و بعد انتقال بدید به ظرف ورد نظرتون ترجیحا شیشه ای باشه .
سایر نکات
توجه داشته باشید برای آنكه مربا كپك نزند آن را با قاشق كاملا تمیز هم بزنید و بهتر است برای هر بار هم زدن از قاشق تمیز و شسته شده استفاه كنید.
اگر آلبالو زیاد بجوشد كمرنگ شده و له میشود .
اگر آب آلبالو زیاد بود میتوانید بعنوان شیره شربت از آن استفاده کنید.

سایت شما عالی هستش
امیدوارم موفق باشید
https://youmovise.com/list-armenian-singer/
تشکر فراوان
رضایت شما باعث افتخار ما می باشد