طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

4.8
(4)

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

مواد لازم

  • 500 گرم آرد سفید
  • 250 گرم روغن جامد
  • 1/2 ق چ بیکینگ پودر
  • 200 گرم پودر شکر
  • 1 ق چ پودر هل
  • پودر کاکائو به اندازه لازم

ابتدا در ظرفی پودر شکر و روغن اضافه کرده خوب هم میزنیم هل را هم اضافه میکنیم

بعد بکینگ پودر را اضافه کرده دوباره مواد را هم میزنیم آرد به تدریج اضافه میکنیم و با دست مخلوط کرده و ورز میدهیم این مواد فشرده کرده 5 الی 6 ساعت نگه میداریم سپس خمیر را چرخ میکنیم این خمیر باید نرم باشد که بتوان راحت شکل بدیم یا اگر چرخ گوشت در دسترس نبود حسابی ورز بدهید.

اگر دید خمیر سفت هست کمی روغن بهش اضافه میکنیم مقدار روغن بیشتر از 50 گرم نشه 3 ق آرد بر میداریم و به جای آن پودر کاکائو میریزیم تا خمیر به رنگ شکلاتی شودو بتوان کمی از خمیر قهوه ای کنیم از اول بر میداریم

خمیر قهوه ای و خمیر سفید کنار پهن میکنیم با استفاده از قالب های کوچک و یا هر طرحی که دوست داشتید قالب میزنیم و در سینی فر به مدت ربع ساعت با درجه کم 140 قرار میدهیم یا میتوانیم روی نایلون دو خمیر را باز کنیم و روی هم قرار دهیم و به صورت رول در میاوریم و با چاقو برش میزنیم اگه برشش سخته میتوان نیم ساعت در یخچال قرار دهیم که کمی سفت شود که بتوان برش زد .

شیرینی مینیاتوری

برای تزئین روی شیرینی می توانید از پورد پسته استفاده کنید. نوش جان

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد آرا: 4

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

همچنین ببینید

پیراشکی خانگی

5 (6) طرز تهیه پیراشکی خانگی مواد لازم پیراشکی خانگی: آرد 2 لیوان خمیرمایه نصف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *