طرز تهیه دلمه کلم پیچ

4.7
(12)

طرز تهیه دلمه کلم پیچ

مواد لازم:

یک عدد کلم متوسط
روغن به میزان لازم
یک بسته گوشت چرخ شده حدود 200 گرم
نیم پیمانه لپه
یک پیمانه برنج
دو عدد پیاز
زرشک مقداری (دلخواه)
200 گرم سبزی تازه معطر (ریحون، نعنا، شوید، پونه) از سبزی خشک هم میتوان استفاده کرد
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، دارچین به مقدار لازم
2 قاشق غ خوری رب انار
2 قاشق غ خوری رب گوجه فرنگی
آبلیمو، سرکه، شیره انگور به میزان دلخواه

 

دلمه کلم پیچ
طرز تهیه دلمه کلم پیچ :

در تابه یه پیاز درشت رو خرد کرده و تفت میدهیم، گوشت را اضافه کرده، برنج را بصورت پخته و دون شده و لپه بصورت کامل پخته شده را هم آبکش کرده و به مواد گوشتیمون اضافه کرده سبزیها رو هم خرد کرده اضافه می کنیم. زرشک و آبلیمو بسته به ذائقه کم یا زیادش دست خودتونه میریزیم. ادویه هامونو اضافه کرده همه ی مواد رو با هم ترکیب میکنیم
کلم ها رو هم جداگانه برگ برگ کرده شسته و داخل یه قابلمه آب جوش میاندازیم تا مقداری پخته و نرم بشه.
بعد در آورده وقتی کمی خنک شد از موادمون داخل برگ ها رو پر میکنیم و میپیچیم سپس کف یه قابلمه همه روچیده و سسمون رو روی دلمه ها میریزیم.

 طرز تهیه سس:

پیاز و تفت داده رب گوجه و رب انار و سرکه و آبلیمو در صورت دلخواه مقداری شیره انگور همه رو با هم مخلوط کرده دو تا سه لیوان آب ریخته و روی دلمه ها میریزیم من چند تا دلمه گوجه هم اضافه کردم.

* نکاتی مهم در خوشمزه ترشدن دلمه کلم پیچ

– میزان شیرینی یا ترشی دلمه بستگی به ذائقه خودتان دارد.
– هنگام آماده کردن دلمه ها مقداری نمک هم روی دلمه های پیچیده شده بریزید تا خوشمزه تر شوند.
کلم را به صورت درسته هم میتوانید در آب جوش بیندازید و برای اینکار ته کلم را ببرید و بعد از نرم شدن کلم ها آن را با انبر به صورت تک تک بیرون بیاورید. سپس با یک چاقوی تیز برگ ها را به صورت مربعی ببرید و مواد کلم را در آن بریزید.
– دارچین و زعفران هم طعم دلچسب تری به دلمه شما میدهد.
– برای لذیذ تر شدن و ملس تر شدن دلمه ها میتوانید در کنار دلمه ها چند عدد آلو خورشتی بگذارید.
– اگر در سس دلمه از شکر استفاده کردید میتوانید سس دلمه را در چند دقیقه آخر پخت روی دلمه ها بریزید تا شیره شکر نسوزد.
– شما میتوانید سویا و مرغ پخته ریش ریش شده را هم جایگزین گوشت چرخکرده کنید.
-بهتر است برای دم کردن کلم چند عدد کلم را در کف قابلمه بچینید.
-برای خوشمزه شدن دلمه ها باید سسی را که آماده کردید به خورد دلمه ها برود.

نوش جان

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد آرا: 12

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

همچنین ببینید

پیراشکی خانگی

5 (6) طرز تهیه پیراشکی خانگی مواد لازم پیراشکی خانگی: آرد 2 لیوان خمیرمایه نصف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *