طرز تهیه ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما

5
(5)

طرز تهیه ترافل خرما

ترافل خرما و یا توپک خرمایی یکی از بهترین و مقوی ترین میان وعده هادر فصل سرماست
از این خوراکی در ماه مبارک رمضان هم میتوان بر سر سفره افطار استفاده کرد.

طرز تهیه ترافل خرما
مواد لازم

خرما ۲۰ عدد
پودر دارچین ۱ ق مربا خوری
پودر نارگیل ۳ ق غذا خوری
گردو ۵ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
بیسکوییت ۵ عدد (هر نوع بیسکوییت مانند ساقه طلایی و یا سبوس دار و یا پتی بور)
برای تزیین انواع پودر مانند پودر گل محمدی، نارگیل، گنجد، پودر پسته و یا گردو را میتوان استفاده کرد.

 

طرز تهیه ترافل خرما

 

طرز تهیه ترافل خرما

 

طرز تهیه ترافل خرما

ابتدا هسته خرما هارو جدا کنید و داخل غذاساز بریزید. سپس پودر دارچین و نارگیل و بیسکوییت  را اضافه کرده و میکس کنید کمی که له شدن کره و گردو رو اضافه کنید و تا زمانی که همه مواد مخلوط و منسجم شوند میکس کنید. در آخر مواد را داخل کاسه ریخته و اندازه گردو و یا کوچکتر برداشته و گرد کنید داخل پودر دلخواه بغلتونید و داخل ظرف چیده و در یخچال نگهداری کنید.

 

طرز تهیه ترافل خرما

 

طرز تهیه ترافل خرما

 

(نوش جان)

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 5

تاکنون رأی نداده است! اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

همچنین ببینید

پیراشکی خانگی

5 (6) طرز تهیه پیراشکی خانگی مواد لازم پیراشکی خانگی: آرد 2 لیوان خمیرمایه نصف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *