طرز تهیه ترافل خرما
ترافل خرما و یا توپک خرمایی یکی از بهترین و مقوی ترین میان وعده هادر فصل سرماست
از این خوراکی در ماه مبارک رمضان هم میتوان بر سر سفره افطار استفاده کرد.

مواد لازم
خرما ۲۰ عدد
پودر دارچین ۱ ق مربا خوری
پودر نارگیل ۳ ق غذا خوری
گردو ۵ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
بیسکوییت ۵ عدد (هر نوع بیسکوییت مانند ساقه طلایی و یا سبوس دار و یا پتی بور)
برای تزیین انواع پودر مانند پودر گل محمدی، نارگیل، گنجد، پودر پسته و یا گردو را میتوان استفاده کرد.
طرز تهیه ترافل خرما
ابتدا هسته خرما هارو جدا کنید و داخل غذاساز بریزید. سپس پودر دارچین و نارگیل و بیسکوییت را اضافه کرده و میکس کنید کمی که له شدن کره و گردو رو اضافه کنید و تا زمانی که همه مواد مخلوط و منسجم شوند میکس کنید. در آخر مواد را داخل کاسه ریخته و اندازه گردو و یا کوچکتر برداشته و گرد کنید داخل پودر دلخواه بغلتونید و داخل ظرف چیده و در یخچال نگهداری کنید.
(نوش جان)
