شامي بادمجون خوشمزه
براي 4 نفر
مواد لازم:
گوشت چرخ شده: 300-400 گرم
بادمجان: 250 – 300 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
سير: 2 تا 3 حبه
پیاز سرخ شده: 1 تا دو تا ق غ
جعفري يا شوید: 2 ق غ
آرد: 1 ق غ
نمك: به میزان لازم
فلفل سیاه: 1 ق چ
زردچوبه: 1 ق چ
طرزتهیه شامي بادمجون خوشمزه:
بادمجان ها را در آب نمك مي گذاريم حدود 20 الی 30 دقیقه، سپس درون آبکش ریخته و روی دستمال تمیز پهن می کنیم تا خشک شود.
گوشت را با ادويه و (پیاز سرخ شده که روغن آن را گرفته ایم) و تخم مرغ و سیری که از قبل رنده ریز شده و سبزيجات را مخلوط كرده، سپس بادمجان ها را رنده زده و آب آن را با دست گرفته که کوکوی ما وا نرود و با هم مخلوط مي كنيم. 10 دقيقه ورز مي دهيم تا مخلوط يك دست شود سپس 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید و بعد کف ماهی تابه پهن کرده و آن را سرخ مي كنيم.
*این روش بادمجان برای سرخ کردن بسیار مناسب است چون روغن کمی جذب می شود. البته در تهیه این شامی، بادمجان ها باید خام باشند.
*دوستان ادویه ها طعم بی نظیری دارند و انتخاب هر کدام از آن ها برای پخت شامی به ذائقه شما و اعضای خانواده تان بستگی دارد.
نوش جان
نکات خانه داری-آشپزی رنگین-خانوم خونه
